‘En büyük sıkıntımız gelir adaletsizliği’

AK Parti Bursa milletvekili aday adayı Zekeriya Kutlucan, milletvekili olarak Ankara’ya gitmesi halinde en çok üstünde duracağı konulardan birinin ‘gelir adaletsizliği’ olduğunu söyledi.

‘En büyük sıkıntımız gelir adaletsizliği’

Kutlucan, seçim çalışmalarını sürdürüyor. ziyaretlerini hızla sürdürüyor. İnsan Hak ve Hürriyetleri, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bursa Şubesi’ni ziyaret eden Kutlucan, burada gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. İHH Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kaptan tarafından ağırlanan Kutlucan, teveccüh gösterilip Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gitmesi halinde üstünde en çok duracağı konulardan birinin sosyal dayanışma olacağını ifade etti. AK Parti’nin 13 yıllık iktidarında birçok sıkıntının çözüme ulaştığını ve mazlumların başta sağlık olmak üzere birçok hizmete kolaylıkla ulaştığına dikkat çeken Kutlucan, “Şu an için en büyük sıkıntımız, gelir adaletsizliği. En önemsediğim konulardan biri bu. Türkiye hepimize yetecek zenginlikleri bünyesinde barındırıyor” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ TÜRKİYE’YE ÖNCÜ OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dünya 5’ten Büyüktür’ söyleminin önemli olduğunu aktaran Kutlucan, şöyle devam etti: 

“Cumhurbaşkanımızın bu çıkışının ardından küresel çapta bir hareket başladı. Türkiye bu konuda da öncü oldu. Dünyada çok büyük haksızlıklar yaşanıyor. 2 yıl önce Filistin’e gittiğimde yarı açık bir cezaevi gördüm. Dünya’da mazlumların kaderi Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda veto hakkı bulunan 5 devlete terk edilemez. Bizim hedefimiz, dünya Müslümanlarının ve mazlumların hamisi olmak. Onların hayatlarına katkı sağlamak.”

Kutlucan, İHH Bursa Şubesi Başkanı Hüseyin Kaptan’ı da gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalar nedeniyle kutlayarak, İHH’yi her zaman destekleyeceklerini söyledi.

İHH Bursa Şubesi Başkanı Kaptan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Filistin’de, Suriye’de, Doğu Türkistan’da ve dünyanın birçok noktasında yetim çocukların yanında olmaya çalıştıklarını anlatan Kaptan, bu tip desteklere ihtiyaçları olduğunu vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X