En çok oy çıkan mahalleye teşekkür ziyareti

AK Parti’de seçim zaferinin ardından teşekkür ziyaretleri başladı.

En çok oy çıkan mahalleye teşekkür ziyareti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ve İl Başkanı Cemalettin Torun, ilk teşekkür ziyaretini, AK Parti’ye yüzde 90 oy çıkan Kestel’in Gözede Mahallesi’ne yaptı. 

Mahalle konağında halkla buluşan Bakan Mehmet Müezzinoğlu ve Efkan Ala, seçmene desteklerinden dolayı teşekkür etti. Gözede Mahallesi ziyaretinde İl Başkanı Cemalettin Torun da, yüzde 54’lük oy oranı ile Bursa’da son 60 yılın en yüksek oy oranı ile kendilerini destekleyen bütün Bursa halkına teşekkür etti. Torun, Bursa’nın ve ülkenin yarınlara daha umutlu bakabilmesi için hep birlikte her zamanki gibi çok çalışacaklarını belirtti. Torun, “Bursa halkı her zaman olduğu gibi oyunu partimizden yana kullandı. Gökdere Meydanı’nı dolduran halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleşen mitingimizin ardından sandıktan çıkan bu sonuç, Bursa Halkı’nın ve milletimizin partimize karşı olan AK kadrolara karşı olan güvenini bir kez daha gösterdi. Bu sonuç hepimizin üstüne ağır sorumluluklar yükledi. Ülkemize 13 yıldır kattığımız değerlerin devamı, kalkınmanın ve büyümenin sürmesi için şimdi her zamanki gibi çok çalışma zamanıdır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X