En güzel evlenme teklifi!

Orhanelispor’un golcüsü Aykut, takım arkadaşlarının yardımıyla kız arkadaşına hazırladığı sürprizle alkış aldı.

En güzel evlenme teklifi!

OSMAN SAK

1. Amatör Küme’de Fethiye Sahası’nda oynanan İhsaniyespor-Orhanelispor karşılaşması öncesinde sürpriz bir evlilik teklifi yaşandı.

Lider Orhanelispor’un başarılı golcüsü Aykut, tribünde kendisini izlemeye gelen kız arkadaşı Gıda mühendisi Gökçe’ye arkadaşlarınında yardımıyla ilginç bir evlenme teklifinde bulundu. Maç öncesi tribünleri selamlayan Orhanelisporlu futbolcular eşofmanlarını çıkarınca üzerklerindeki tişörtlerde “Benimle evlenir misin?” yazısı ortaya çıktı.

BİR DE GOL HEDİYE ETTİ

Takım arkadaşlarının önünde diz çökerek cebinden çıkardığı yüzüğü tribüne gösteren Aykut’un yaptığı büyük sürpriz karşısında şaşkına dönen kız arkadaşından olumlu yanıt alınca büyük sevinç yaşadı. Aykut, evlenme teklifinin kabul görmesi üzerine tel örgülerden atlayıp tribüne kadar çıkan Aykut, kız arkadaşı Gökçe’ye nişan yüzüğü taktı. 

İlginç evlenme teklifini izleyen futbolseverler çifti uzun süre alkışladı. Konuk takım lider Orhanelispor’un 5-1 üstünlüğü ile sona eren karşılamada Aykut attığı güzel bir golü de kız arkadaşına hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X