‘En güzel yıllarım Bursa’da geçti’

15 Eylül Kıraathanesi’nde sahneye çıkan İlhan Şeşen, 80’li yılların başında avukatlık yaptığı Bursa’da hayatının en güzel dönemini yaşadığını söyledi.

‘En güzel yıllarım Bursa’da geçti’

MUDANYA’DA DENİZE GİRERDİK

Büyük ilgi gören konseri sonrası soruları yanıtlayan İlhan Şeşen, Bursa’da geçirdiği yıllara olan özlemini dile getirdi. 1981- 1983 arasında Bursa’da avukatlık yapan Şeşen, ‘Ömrümün en güzel iki yılı burada geçti. Yazın Mudanya’da denize oradan Uludağ’a giderdim’ dedi. Şu sıralar ‘Paramparça’ dizisinde rol alan sanatçı, dizi setinin çok yorucu olduğunu söyledi.

 

SANAT PARA İÇİN YAPILMAZ

Müzikte kalıcı olmasının nedenini bu işi para odaklı yapmamasına bağlayan İlhan Şeşen, yeni çıkan popçuların bu noktada kaybettiklerini ima etti. Sanatın para için yapılmayacağını da söyleyen Şeşen, ‘Kalıcı olmak için önce içten olmak lazım. Elbette ben de yaptığım işlerin karşılığında para kazandım. Ama yalnızca satsın diye şarkı yapılırsa işte o kalıcı olmaz’ diye konuştu.

Usta sanatçı, arkadaşımız Fırat Toraman’ın da sorularını tanıtladı.

 

15 Eylül Kıraathanesi’nde keyifli bir konser veren İlhan Şeşen, dinleyenlerini mest etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X