‘En iyi hizmet için çalışıyoruz’

İnegöl’de kasım ayında açılışı yapılan yeni Devlet Hastanesi bölgeye hizmet veriyor. Başhekim Göçmen, eskisinden üç kat daha büyük olan hastanede en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi.

‘En iyi hizmet için çalışıyoruz’

SADULLAH ORGAN

300 yatak kapasitesi ile bölgenin en büyük hastanesine sahip olduklarını belirten İnegöl’ün yeni Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Hayrettin Göçmen, her gün ortalama 2 bin 500 kişiye poliklinik hizmeti verdiklerini söyledi.

Kasım ayında açılışı yapılan yeni Devlet Hastanesi Başhekimi uzman doktor Hayrettin Göçmen, eskisinden 3 kat büyük bir hastanede hizmet verdiklerini dile getirdi. Eksiklerin kısa zamanda giderilerek arzu edilen hizmeti vermek için çalıştıklarını ifade eden Göçmen, 68 doktor, 11 pratisyen hekim ile  Acil  Servis’te her gün 900 ile bin 100 arasında hasta muayenesi yapıldığını ve bu sayının diğer polikliniklerde ortalama olarak 2 bin 500 kişiyi bulduğunu söyledi.

BÖLGEYE HİZMET VERİYOR

Yoğun bakım ünitesinin şu anda çok iyi çalıştığını ifade eden Hayrettin Göçmen, “Bursa’da en iyi çalışan hastane konumunda olduğumuzu söyleyebilirim. Yeni doğum ünitesi şu anda 21 bölümden oluşuyor. Personel takviyesi ile bu sayı yakın zaman içersinde 32’ye çıkacak.  Yoğun bakım ünitesine sadece İnegöllü hastalar değil, İznik, Yenişehir, Domaniç, Bozüyük’ten hatta Bursa’dan, Trabzon’dan Antalya’dan hastalar gelmekte. Doktor kadromuz yeterli. Bize daha çok hemşire ve sağlıkçı gerekiyor” dedi.

TEK AMACIMIZ VAR

Açılışı 3 ayı geçen hastanede her gecen gün önemli gelişmeler yaşandığını ifade eden Başhekim Hayrettin Göçmen, “Zaman içersinde var olan personel eksikliğini giderilmesi konusunda önemli gelişmelerin yaşanacağını inanıyorum. Tek amacımız var. O da İnegöllülere en iyi sağlık hizmetini sunabilmektir  diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X