‘En iyi hizmet için çalışıyoruz’

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İlçemizin her noktasına en iyi hizmeti götürmek için gayret gösteriyoruz” dedi.

‘En iyi hizmet için çalışıyoruz’

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Bereket Sofrası’ etkinlikleri çerçevesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Urgancılar Camii’nde kılınan sabah namazının ardından mahalle sakinleri ile yapılan kahvaltı ile devam eden etkinliğe Belediye Başkan Yardımcıları Adil Kansu, Eşref Yiğit ve Alper Taban, belediye meclis üyeleri ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel de katıldı.

Birlik ve beraberliğin artması ve şehitler için yapılan duanın ardından konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İlçemizin her noktasına en iyi hizmeti götürmek için gayret gösteriyoruz. Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra eğitim, sağlık, spor alanlarında yaptığımız projelerle ilçemize değer katmaya devam ediyoruz. Tüm bunların yanı sıra gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel faaliyetlerle de halkımızla buluşmaya devam ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İçinde bulunduğumuz bu dönemde kardeşlik ilişkilerimizin gelişmesine, birlik ve beraberlik duygularımızın güçlenmesine ihtiyacımız var. İşte bu buluşmalar kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin harmanlanmasına vesile oluyor” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X