En iyilere ödül

İTÜ Medya, Sanat ve Spor Ödülleri önceki akşam ünlü isimlerin katıldığı renkli bir törenle sahiplerini buldu.

En iyilere ödül

FERHAN ŞENSOY İLK KEZ

İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla her yıl belirlenen ‘Yılın En İyileri’, düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Gecede ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’ne layık görülen usta sanatçı Ferhan Şensoy törene hayat arkadaşı Elif Durdu’yla katıldı. Durdu’yla, 2003 yılında bir oyunda tanıştıktan sonra nikah masasına oturdukları iddia edilen Şensoy, bu gecede Durdu’yla ilk kez aynı karede yer aldı. Ancak ikili, gazetecilerin karşısında yine de temkinliydi. 

MİNİSİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Seranay Sarıkaya ise gecede ‘En İyi Kadın Sinema Oyuncucu’ seçildi. Minisiyle dikkat çeken Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bursin’in kıskanç olmadığını söyleyerek, ‘Hepimiz profesyoneliz ve işimizi yapıyoruz’ dedi. Gecede ‘Yılın En İyi Müzik Grubu’ seçilen Athena üyeleri sahneye çıkarak ödüllerini aldı. Burcu Biricik ise öğrencilerin oylarıyla ‘Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu’ oldu. Ahmet Mümtaz Taylan, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Çağla Kubat da ödül alan diğer isimlerdi.

 

‘İKİMİZİN YERİNE’ ÖDÜL GETİRDİ

Serenay Sarıkaya, başrolünü oynadığı ‘İkimizin Yerine’ adlı filmdeki performansıyla ödüle layık görüldü.

Oyuncu Burcu Biricik, sahnede çok heyecanlıydı.

Ferhan Şensoy ve Elif Durdu, ilk kez aynı karede yer aldı.

Atneha üyeleri ödül sevincini öğrencilerle paylaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X