En iyisi ‘Kiralık Aşk’

Televizyon dünyasının ‘en’lerinin belirlendiği Kristal Fare Ödülleri sahiplerin buldu. Sevilen yapım ‘Kiralık Aşk’, ‘Yılın Dizisi’ unvanını kazandı.

En iyisi ‘Kiralık Aşk’

TÜM EKİP SAHNEDE

Seyircinin oylarıyla belirlenen Kristal Fare Ödülleri, törenle dağıtıldı. Ünlü isimlerin ilgi gösterdiği geceye ‘Kiralık Aşk’ dizisi ekibi damga vurdu. ‘Yılın En İyi Dizisi’ ödülünü almaya sahneye hep birlikte çıkan oyuncular Barış Arduç, Elçin Sangu, Dila Pekdemir ve Sinem Öztürk dakikalarca alkışlandı. Ekibe ödülünü veren Nur Yerlitaş, Barış Arduç’a övgüler yağdırdı. 

ANNEM ÇOK BEĞENDİ

Gecede ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü alan Tuba Büyüküstün, ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü kucaklayan eski rol arkadaşı Engin Akyürek’le objektiflere poz verdi. Çok konuşulan yeni imajını annesinin beğendiğini belirten Büyüküstün, bu sezon dizilerde olmayacağını açıkladı. ‘En İyi Talk Show’ ödülünü alan Beyaz ise yıllardır aldığı ödülleri annesinin sakladığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X