‘En kazık roller hep bana geliyor’

Çekimleri Bursa’da devam eden ‘Sen Benimsin’ dizisinde rol alan Ruhi Sarı, yer aldığı bütün projelerde canlandırılması en zor rollerin kendisine verildiğini söylüyor.

‘En kazık roller hep bana geliyor’

ÜNAL ÖZBAY

FOTOĞRAFLAR: FIRAT TORAMAN

BEN DEĞİŞMEYİ SEVİYORUM

Ekranların ilgiyle izlenen dizilerinden ‘Sen Benimsin’de ‘Ahlaz Toprak’ karakterini canlandıran Ruhi Sarı, Olay Çekirge’ye konuştu. Rolü üzerine yapışmayan ender sanatçılardan birisi olarak dikkat çeken ve şimdiye kadar görev aldığı her projede farklı karakterlere hayat veren Ruhi Sarı, bu durumdan keyif aldığını söyledi. Başarılı oyuncu, ‘Oyunculuğun temelinde değişim var ve ben de bunu seviyorum’ diye konuştu.

ASLINDA HİÇ KOLAY OLMUYOR

Yer aldığı hemen her projede en zor rollerin kendisine verildiğini de vurgulayan Ruhi Sarı, bu durumdan hem memnun hem de şikayetçi. Silik karakterlere hayat vermenin zor olduğunu belirten oyuncu, ‘Nedende en kazık rolleri hep bana veriyorlar. Mesela Ahlat gibi silik bir kişiyi canlandırmak çok zor. Çünkü bir karakteri canlandırırken en büyük silah diyaloglardır. Bunlar elinizden alınınca geriye birşey kalmıyor’ dedi. 

Ruhi Sarı, ‘Sen Benimsin’ adlı dizide Burak Sergen ve Gökhan Keser’le oynuyor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X