En lezzetli stant

Antalya’da açılan fuarda kurulan stantta ziyaretçilere sunulan Bursa’ya özgü lezzetler, büyük beğeni topluyor.

En lezzetli stant

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), ilçe oda ve borsaları ile birlikte Antalya Yöresel Ürünler (YÖREX) Fuarı’nda 150 metrekare büyüklüğünde Bursa standı kurdu. Şehrin birbirinden lezzetli ürünleri ilk günden büyük beğeni topladı. 

Bursa, kestane şekeri, incir, armut, maden suyu, bıçak, Gedelek turşusu, Mustafakemalpaşa tatlısı, Gemlik zeytini ve havlu gibi Bursa ile özdeşleşmiş ürünleriyle gövde gösterisi yaptı. Fuarın açılışını gerçekleştiren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Bursa standını yakından inceledi. BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Akça, Hasan Gürses ve Nuri Körüstan ile ilçe oda ve borsa başkanları tarafından ağırlanan iki isim, Gemlik zeytini, Gedelek turşusu ve Mustafakemalpaşa tatlısının tadına baktı.

BAŞARISINI GÖSTERDİ

Birçok markası ile Türkiye’nin önemli şehirlerinden birisi olan Bursa’nın bu başarısını YÖREX Fuarı’nda da gösterdiğini dile getiren Rifat Hisarcıklıoğlu, “Başta BTSO olmak üzere bu güzel standı kurarak ürünlerini sergileyen oda ve borsalarımıza teşekkür ederim” dedi. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Gürses de, Bursa’nın sahip olduğu zenginliklerin tanıtımına katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Antalya’da düzenlenen YÖREX Fuarı, Bursa’nın sahip olduğu değerlerin duyurulmasına büyük katkı sağlıyor. Her platformda olduğu gibi burada da Bursa’nın ortak değerlerini ve potansiyelini ziyaretçilere tanıtıyoruz” diye konuştu.

150 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

Ulusal ve küresel ölçekte yöresel ürünlerin tanıtıldığı YÖREX Fuarı’nın önemli bir organizasyon olduğuna dikkati çeken BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Emin Akça, “YÖREX Fuarı’nı bu yıl 150 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Organizasyonun Bursa ürünlerinin markalaşmasına katkı sağladığını düşünüyorum” dedi. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Körüstan ise, geçtiğimiz yıllarda da Bursa’nın adıyla özdeşleşmiş birçok ürünü bu fuarda sergilendiklerini hatırlatarak, zeytininden, çinisine kadar oldukça kapsamlı bir ürün yelpazesi ile Bursa’yı temsil ettiklerini kaydetti.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X