En özel şampiyon

Yıldırım Belediyesporlu yüzücü Emre Bekir, Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası’nda 2 ayrı dalda şampiyonluk kürsüsünün sahibi oldu.

En özel şampiyon

Yıldırım Belediyesporlu yüzücü Emre Bekir, Ankara’da düzenlenen ve 55 kulüpten 81 sporcunun katıldığı ‘Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası’nda 100 ve 200 metre kurbağalama stilinde şampiyon olmayı başardı. Şampiyon yüzücünün başarısından gurur duyduklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Ulusal alanda bize bu başarıyı yaşatan sporcumuzu ve antrenörlerini tebrik ediyorum” dedi. 

Yıldırım’ı sportif faaliyetlerde kazanılan başarılarla marka şehir konumuna getirmek istediklerini ifade eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Sporun ve sporcunun dostu bir belediye olarak yaptığımız yatırımlar sonucunda her branşta şampiyonluklar elde ediyoruz. Spora ve sporcuya verdiğimiz emekler şampiyonluklarla taçlandırılıyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X