En seksiler listesine dahil olunca…

Mesut Özil bu kez vücuduyla haber oldu. ABD ve İngiliz haber siteleri, Arsenalli yıldızı ‘seksi vücutlu futbolcular’ listesine koydu. Kızlar, Özil’i takibe alırken gözler kıskançlığıyla bilinen sevgilisi Amine Gülşe’ye çevrildi…

En seksiler listesine dahil olunca…

018 FIFA Dünya Kupası’nda Alman Milli formasıyla mücadele eden Türk asıllı futbolcu Mesut Özil, bu kez kusursuz fiziğiyle de dünya basınının ilgisini çekti.

ABD menşeili internet sitesi ‘hollywoodlife. com’ ile İngiliz haber portalı ‘wwd.com’, 2018 FIFA Dünya Kupası’nda top koşturan seksi vücutlu futbolcuların listesini yayınladı..
 

RONALDO VE NEYMAR DA LİSTEDE 

Yaptıkları düzenli antrenman sayesinde kusursuz bir fiziğe sahip olan futbolcuların arasında Mesut Özil de var…

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Fransız futbolcu Benjamin Pavard ve Brezilyalı topçu Neymar’ın da yer aldığı listede kendine yer bulan Mesut Özil, göğsümüzü kabarttı. 29 yaşındaki futbolcunun kusursuz fiziğinden övgüyle bahsedildi.

a-002.jpeg

Özil’in Aralık 2017’den bu yana 2014 Miss Turkey birincisi Amine Gülşe ile beraber olduğu da haberde belirtildi.

Ancak hemen ardından “Ama bunun sizi engellemesine izin vermeyin!” diye kadın okuyuculara çağrı yapılması dikkat çekti. Gözler, kıskançlığıyla bilinen Amine Gülşe’ye çevrildi.. 
 
Kıskançlık haberleriyle gündem olan Gülşe, sevgilisinin instagram’da kendisi ve ailesinin dışında kadın takipçisinin olmasına izin vermiyor..

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X