En uygun yer Bursa

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret eden Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Hasan Hüseyin Öner, branşın merkezinin Bursa olmasını istediklerini söyledi.

En uygun yer Bursa

Modern Pentatlon branşında altyapı çalışmalarını artırmak için Bursa’ya gelen Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Hasan Hüseyin Öner, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret etti. Teknik Koordinatör Süha Başer, Modern Pentatlon Milli Takımlar Başantrenörü Yasemin Ünsal, antrenör Mustafa Akkaş ve Yüzme İl Temsilci Fatih Götüren’in de eşlik ettiği ziyarette Modern Pentatlon branşında çalışmalar ve tesis yatırımları hakkında konular masaya yatırıldı.

DESTEK VERECEĞİZ

Başkan Öner, Bursa’nın hem sporcu potansiyeli hem de tesis olanaklarının, pentatlon branşı için çok uygun olduğunu ve Bursa’yı pentatlonda merkez il olarak görmek istediklerini belirtti. İl Müdürü Şahin ise, olimpiyat sporu olan Modern Pentatlonun merkezi olmanın, Bursa için de büyük bir ayrıcalık olacağını belirterek, gereken desteği vereceklerini dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X