‘Endişemiz yok’

Alınan mağlubiyetlere rağmen Hamza Hoca’nın oyuncularına güveni tam. ‘Bu skorların tek sebebi yorgunluk’ diyen genç teknik adam ‘Daha iyi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Tomas Necid gitse bile forvet almayacağız’ şeklinde konuştu.

‘Endişemiz yok’

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bandırmaspor karşısında alınan mağlubiyeti takımın yorgunluğuna bağladı. Hamza Hoca ‘Yine galip gelemedik. Oyuna bakınca genelde yorgunluk gözlemledik. İki hafta daha var. Asıl hedef o zamana hazır olmak. Önümüzdeki haftadan itibaren antrenmanlar azalacak. Oyuncularımız o zaman rahatlayacaklar’ dedi. Takımına güvendiğini ve herhangi bir endişe duymadığını ifade eden genç teknik adam şöyle konuştu: 

ONLARI KAYBEDERİZ

‘Bu maçlar kimseyi endişelendirmesin. Bu skorların tek sebebi yorgunluk. Daha iyi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Emre ve Deniz’in sakatlıkları devam ediyor. Tomas Necid takımda kalacak gibi duruyor. Teklifler var fakat rakamlar bizi tatmin etmiyor. Necid gitse de forvet hattı budur. Bur forvet daha alırsak Sinan Bakış ve Kubilay Kanatsızkuş’a kaybederiz. Son hazırlık maçımız Trabzonspor’la olacak. Orada daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X