Endonezya da Kösem Sultan’ı izliyor

Türkiye Etkin Sanayici İşadamları ve İş Kadınları Federasyonu’nu (TESİAD), Endonezya İstanbul Başkonsolosluğu Ekonomi İlişkileri Elçisi Toary Worang ve Ekonomi Bölümü Personeli Hasan Hüseyin Kocatürk’ü ağırladı.

Endonezya da Kösem Sultan’ı izliyor

Worang, burada yaptığı konuşmada, nisan ayında bir iş forumu düzenleyerek iki ülkenin işadamlarını buluşturma arzusunda olduklarını belirterek, bu noktada TESİAD ile bağlantıya geçmek istediklerini söyledi. 

Worang, ülkesinde enerji, yol, gemi ve inşaat sektörlerinde çok önemli fırsatlar olduğunu dile getirdi. Worang ayrıca, ülkesinde Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan başta olmak üzere Türk dizilerine çok büyük ilgi olduğunu kaydetti. Heyete Bursa’nın sanayi yapısı hakkında bilgi veren TESİAD Genel Başkanı İlyas Bozkurt, ‘Tekstil, otomotiv, makine ve mobilya sektörleri Bursa’nın öncüleri konumunda. TESİAD olarak kardeşliğimizin gelişmesi ekonomik ilişkilerin güçlenmesi adına elimizden gelenleri yapmaya hazır olduğumuzu beyan ediyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X