Endonezya Paramparça

Paramparça dizisi oyuncuları Leyla Tanlar, Alina Boz, Burak Tozkoparan ve Nursel Köse, yapımın en çok izlendiği ülkelerden olan Endonezya’da hayranlarıyla buluştu.

Endonezya Paramparça

AVM’DE COŞKU DOLU ANLAR…

Endonezya’da iki sezondur ANTV’de ‘Cansu& Hazal’ adıyla yayınlanan ‘Paramparça’nın oyuncuları Leyla Tanlar, Alina Boz, Burak Tozkoparan ve Nursel Köse ülkede ilgi gördü.


Düzenlenen basın toplantısına katılan ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncular daha sonra bir alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluştu.


Polis kortejiyle gidilen organizasyon alanını erken saatlerde hınca hınç dolduran Endonezyalılar, oyuncuları coşkuyla karşıladı. 

TOZKOPARAN GÖNÜLLERİ FETHETTİ…

Yoğun alkış ve tezahüratlar nedeniyle zaman zaman sözlerini yarıda kesmek zorunda kalan oyunculardan Burak Tozkoparan, sahneye davet ettiği bir genç kızın önünde diz çökerek çiçek verince gönülleri fethetti.


Oyuncuların bulunduğu platforma çıkmak isteyen binlerce kişiyi engellemeye çalışan polis ise zor anlar yaşadı. Her bir hayranının tek tek fotoğraf çektirme isteğine yanıt veremeyen oyuncular, çareyi toplu selfie yapmakta buldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X