Endozezya Büyükelçisi Küçük’ü ziyaret etti

Vali İzzettin Küçük, Endonezya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Wardana’yı makamında kabul etti.

Endozezya Büyükelçisi Küçük’ü ziyaret etti

Ziyarette konuşan İzzettin Küçük, Endonezya ile Bursa arasında devam eden ticari ve kültürel ilişkilere eklenecek yeni alanlar olduğunu belirterek, “Yeter ki temaslarımızı, teşvik-i mesaimizi artıralım. İlişkilerin kuvvetlendirilmesi adına ne gerekirse yapmaya hazırız. Uludağ Üniversitesi’nde öğrenim gören Endonezyalı öğrenciler inanıyorum ki ikili ilişkilerimizi kuvvetlendiren gönül elçileri olacaklardır” dedi.

Endonezya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Wardana ise, Bursa’ya ikinci ziyaretini gerçekleştirdiğini dile getirerek, “Tekstil alanındaki ticari ilişkilerimizin yanı sıra Osmanlı Devleti’ni konu alan Türk dizileri sayesinde de turizm ilişkilerimizde önemli bir ivme yaşandı. Film sanayisi Bursa’yı merak edilen, seyahatte tercih edilen bir şehir haline getirdi. Ben mevcut işbirliği ve dayanışmamızın daha ileri bir seviyeye çıkacağına inanıyorum” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X