Endülüs Park açıldı

Cadde alışverişinin ferahlığı ile alışveriş merkezi konforunun bir arada sunulduğu Endülüs Park, dün ziyaretçi kabulüne başladı. Bursa’da ilk olan H&M’e ilk günden büyük ilgi dikkat çekti.

Endülüs Park açıldı

ASLIHAN AYDIN

Bursa’nın ilk üstü açılabilir Alışveriş Merkezi (AVM) olan Endülüs Park dün renkli bir törenle kapılarını araladı. Mudanya Yolu üzerindeki AVM’nin açılış kurdelesini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Erdoğan Bilenser ile Endülüs Park kurucu ortakları Mustafa Barutçuoğlu ve Mehmet Ziya Arslan birlikte kesti. Mustafa Barutçuoğlu, Endülüs Park’ın Bursa’nın alışveriş ve perakende dünyasına nefes aldıracağını belirterek, ”Beklenen yenilikler, yepyeni lezzet durakları bu çatının altında Bursalılarla buluşacak. Üstünün açılır kapanır olması da önemli bir değer. Bursa’da cadde alışverişinin ferahlığı AVM konforu ile bir arada olacak” dedi.

60 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

Bursa’ya yeni yaşam ve alışveriş merkezi kazandırdıklarını ifade eden Barutçuoğlu, Endülüs Park’ın yanı sıra 250 rezidansın da yer aldığı projenin 60 milyon dolarlık bir yatırım olduğunu söyledi. AVM’de 101 mağaza bulunduğunu kaydeden Barutçuoğlu, ”30 bin metrekare AVM’nin kiralanabilir alanı. Kiralanmayı bekleyen sadece 5 mağaza kaldı. Açık otoparkın yanı sıra 22 bin metrekarelik kapalı otoparkı mevcut” diye konuştu. Barutçuoğlu, Endülüs Park’ta 27 Mayıs’ta Hadise ile açılış konseri yapılacağını da sözlerine ekledi.

H&M’DE UZUN KUYRUK

Bursa’da ilk kez Endülüs Park bünyesinde açılan H&M mağazası, ilk günden büyük ilgi gördü. İlk 100 kişiye yüzde 20 indirimli alışveriş şansı sunan mağazanın önünde uzun kuyruklar oluştu. Saatler öncesinden sıraya giren vatandaşlar, mağazanın ilk ziyaretçileri olmak için birbirleri ile yarıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X