Endülüs Park devlerle buluştu

Bursa’nın ilk ve tek üstü açılır kapanır alışveriş merkezi (AVM) Endülüs Park, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda bu yıl 15’incisi gerçekleştirilen Perakende Günleri’nde sektörün önde gelenleriyle birlikte yerini aldı.

Endülüs Park devlerle buluştu

Etkinliğin ikinci gününde düzenlenen Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) yemeği ana sponsoru olan Endülüs Park, Federasyon üyeleri ile bir araya geldi. Sektör değerlendirmelerinin, projelerin ve yeniliklerin konuşulduğu yemekte tüm perakendecilerle fikir alışverişi yapıldı. TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kurşun, Endülüs Park’a ‘hoş geldin’ diyerek konuşması başladıktan sonra, sektörün her geçen gün biraz daha büyüdüğünün ve geliştiğinin altını çizdi.

FERAH VE HAVADAR

Endülüs Park kurucu ortakları Mustafa Barutçuoğlu ve Mehmet Ziya Arslan’ın da bulunduğu organizasyonda, Barutçuoğlu, Endülüs Park’ı farklı yapan detaylara değindi. Bursa’nın ilk ve tek üstü açılır kapanır AVM’si olmasının yanı sıra heyecanla beklenen markaların da Endülüs Park ile Bursa’ya gireceğinin müjdesini veren Barutçuoğlu, ferah ve havadar bir alışveriş deneyimi hedeflediklerinin altını çizdi.

Barutçuoğlu, Endülüs Park’ın yeme içme alanlarıyla da konforlu ve bilindik fastfood kültürünün ötesinde bir hizmet anlayışı vaat ettiğini vurguladı. Barutçuoğlu, “Bursa’nın iş ve sosyal hayatının çok yoğun yaşandığı bir bölgede, Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinin kesişiminde olan Endülüs Park, metro ile kente sorunsuz bir ulaşım imkanı sunuyor. Çevre yolu bağlantıları ile birlikte Endülüs Park, İzmir, Ankara ve İstanbul istikametinden gelen misafirler için de önemli bir uğrak noktası olacak” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X