Endülüs Park gün sayıyor

Bursa’nın ilk ve tek üstü açılır kapanır Alışveriş Merkezi (AVM) olacak Endülüs Park, 11 Mayıs’ta kapılarını aralayacak. Konutlarda ise ay sonunda yaşam başlayacak.

Endülüs Park gün sayıyor

SLIHAN AYDIN

Kurucu ortaklardan Mustafa Barutçuoğlu, dün Mudanya Yolu üzerinde bulunan Endülüs Park Rezidans ve AVM’de düzenlenen basın toplantısında, projede çevreye dost sistemlerin tercih edildiğini belirterek, bu sayede enerji tüketimini minimuma indireceklerini söyledi. 

Toplam 95 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede AVM kısmının 55 bin metrekareyi kapsadığını anlatan Barutçuoğlu, 250 rezidansın oturmaya hazır olduğunu da açıkladı. Barutçuoğlu, “100 konutun satışı devam ediyor. Mart sonundan itibaren kat malikleri taşınmaya başlayacak. AVM ise 11 Mayıs’ta hizmete açılacak” dedi.

 

Lokasyon olarak avantajlı olduklarını dile getiren Barutçuğlu, ‘‘Endülüs Park, Bursa’nın en hızlı gelişen aksında; Osmangazi, Nilüfer ve Bademli, Balat kesişiminde. Bölgeye yeni geliştirilen yolları ve metro ile sorunsuz bir ulaşım sunarken, çevre yolu bağlantıları ile de tam bir çekim merkezi” diye konuştu.

1 DAKİKADA ÜSTÜ KAPANIYOR

Bursa’nın üstü açılır kapanır AVM’ye kavuşacağını ifade eden Barutçuoğlu, “Müşteriler elektromanyetik alana maruz kalmadan açık havada alışveriş yapabilecek. Sistem rutubet ortamına duyarlı, bir dakika içinde paneller kapanıyor” diye konuştu. Bursa’da bulunmayan mağaza ve restoranları tüketicilerle buluşturacaklarını kaydeden Barutçuoğlu, AVM’de 101 mağazanın hizmet vereceğini ve bin 500 kişiye istihdam sağlanacağını da sözlerine ekledi. 

ENERJİ TASARRUFLU

Barutçuoğlu, Endülüs Park’ın kentin ilk Leed Gold sertifikasına sahip projesi olacağına dikkat çekerek, “Yeşil bina kriterlerine uygun AVM anlayışı, çevreye dost sistemlerin tercihi ve akıllı bina teknolojileriyle enerji tüketimlerini minimuma indiriyoruz” dedi. Endülüs Park kiralama sürecini yöneten Sierra Reval’in Genel Müdürü Maxence Liagre ise AVM’nin konsepti ve mağaza karmasından bahsetti. Liagre, şunları kaydetti: ‘‘Dünyaca ünlü moda markası H&M, Bursa ile ilk kez Endülüs Park’ta tanışacak. Bunun yanı sıra İpekyol, Hotiç, Damat Tween, Storks, Mavi, Nike, Karaca Home, Teknosa, Migros, Silk and Casmere, Joker Baby gibi markalar da yer alacak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X