Enerji tasarrufuna ‘Yıldırım’ destek

Yıldırım Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeli tarafından ’11-18 Ocak Enerji Tasarrufu Haftası’ sebebiyle Yıldırım Ticaret Meslek Lisesi, Şehit Polis Bülent Arslan İlkokulu, Akıncı Türk İhsan Dikmen İlkokulu, Şehit Piyade Er Rahim Keskin

Enerji tasarrufuna ‘Yıldırım’ destek

Verilen eğitimlerde, Yıldırımlı öğrencilere doğal kaynakların bilinçsiz kullanılması sonucu oluşan olumsuz durumların önlenmesinin yanı sıra, enerji tasarrufu ve çevreyi koruma yönündeki temel bilgiler de sunuldu. Enerji Tasarrufu Haftası’nda okullarda verilen eğitimlerin, çocukların çevreye karşı daha duyarlı olmaları adına oldukça önemli olduğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Verdiğimiz eğitimlerle enerjiyi doğru kullanarak kaynaklarımızın bilinçsizce kullanımının önüne geçme çalışmalarımız, belediyecilik hizmetinden ziyade gelecek nesillere olan borcumuz olarak görüyoruz” dedi. Türkiye’nin kalkınmakta olan bir ülke olması nedeniyle enerji tüketimini doğru ve etkin kullanılmasının önemine de dikkat çeken Başkan Edebali, “Yıldırım Belediyesi olarak ülkemizin hızla kalkınmasına katkı bulunmak amacıyla başta enerji tasarrufu olmak üzere çevreyi koruma konusunda toplumda farkındalık oluşturacak çalışmalara devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X