‘Enerjimizi dışa dönük yaşamalıyız’ 

CHP İl Başkanlığı tarafından Kültürpark Özgen Çay Bahçesi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi.

‘Enerjimizi dışa dönük yaşamalıyız’ 

HATİCE DAL

CHP İl Başkanlığı tarafından Kültürpark Özgen Çay Bahçesi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine Bursa Milletvekilleri, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Nilüfer Belediye eski Başkanı Mustafa Bozbey, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetimleri, çok sayıda partili, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. CHP’nin bayramlaşmasında; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan, İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır da konuk olarak hazır bulundu. Bayramlaşmada konuşan İl Başkanı Hüseyin Akkuş, “CHP olarak 21 ilde büyükşehir belediye başkanlığını kazandık. Bunun bizde oluşturduğu umut üzerine siyasi yol haritamızı çizeceğiz. Enerjimizi içe dönük değil, dışa dönük yaşamamız gereken bir dönemdeyiz. Enerjimizi, içe dönük harcamazsak umut olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

“ALTIN OLMADAN YAŞANIR…”

Son dönemde gündemden düşmeyen Kaz Dağları’na ilişkin açıklama yapan CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın da, “İktidar son dönemde yer altını tahrib ediyor. Yerin üstü talan edildiği için son kazanım olarak görülen yer altı madenlerine göz diktiler. Altın olmadan yaşarsınız ancak buralardaki temiz hava ve su olmazsa yaşayamazsınız. Kaz Dağları’ndan kalacak pay sadece yüzde 4. Kaz Dağları’nda yerin üstünde altından daha fazla gelir getirecek potansiyel var” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X