Enerya’dan Kızılay’a Kan Bağışı

Enerya Erzincan çalışanları sosyal sorumluluk projesine imza atarak Türk Kızılay’ına kan bağışında bulundu. Enerya Erzincan çalışanları Kızılay’a…

Enerya’dan Kızılay’a Kan Bağışı

Enerya Erzincan çalışanları sosyal sorumluluk projesine imza atarak Türk Kızılay’ına kan bağışında bulundu. Enerya Erzincan çalışanları Kızılay’a ait kan verme aracında kan bağışında bulundu. Konu ile ilgili açıklama yapan Enerya Erzincan İşletme Müdürü Serdar Karaca, kanın acil bir ihtiyaç değil sürekli gereksinim olduğunun bilinmesi gerektiğini isteyerek, “Enerya Erzincan olarak tüm ekibimiz bu bilince sahip çıkmış ve kan bağışında bulunmuştur” dedi. Yapılan her kan bağışının çok değerli olduğunun altını çizen Karaca, “Bu nedenle kan bağışı çok önemli. Sağlıklı tüm vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz” diye konuştu. Enerya Erzincan İşletme Müdürü Serdar Karaca, Enerya olarak kan bağışını 6 ay da bir tekrarlayacaklarını da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X