Enes kendini buldu

Utah Jazz’dan Oklahoma City Thunder’a takas edilen milli basketbolcu yeni takımıyla çıktığı 2. maçta da “double double”a imza attı.

Enes kendini buldu

Amerikan Basketbol Ligi’nde (NBA) milli oyuncu ‘in forma giydiği Oklahoma City Thunder, sahasında Denver Nuggets’ı 119-94 yendi. Utah Jazz’dan Oklahoma City Thunder’a takas edilen Enes Kanter, takımıyla çıktığı 2. maçında da ‘double double’lık performans sergiledi. 

Karşılaşmada 26 dakika süre alan milli basketbolcu, 20 sayı, 12 ribaunt, 3 asist, bir top çalmayla oynadı. Milli basketbolcu Ersan İlyasova ve Türk vatandaşlığı bulunan Gürcü basketbolcu Zaza Pachulia’nın mücadele ettiği Doğu Konferansı 6’ncısı Milwaukee Bucks, sahasında Doğu Konferansı lideri Atlanta Hawks’a 97-86 mağlup oldu.

FURKAN SAYI ATAMADI

Bucks’ta Ersan İlyasova, 15 dakika sahada kaldığı maçı 4 sayı, 4 ribaunt, birer asist ve top çalmayla noktalarken, Zaza Pachulia ise 14 dakikada 2 sayı, 3 ribaunt, birer asist ve top çalma üretti. 

NBA’de Türkiye’yi temsil eden basketbolculardan Furkan Aldemir’in forma giydiği Doğu Konferansı 14’üncüsü Philadelphia 76ers, deplasmanda 13’üncülükte yer alan Orlando Magic’e 103-98 kaybetti. Furkan Aldemir ise 8 dakika 25 saniye sahada kaldığı ve sayı bulamadığı maçı 3 ribaunt, bir top çalmayla bitirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X