‘Enes’in yolundan gidebilirim’

İlk hedefinin Bursaspor’da sürekli forma giymek olduğunu belirten Kubilay Kanatsızkuş ‘Ondan sonra Avrupa’yı düşünebilirim’ dedi.

‘Enes’in yolundan gidebilirim’

Konyaspor karşısında bu sezon ligde ilk golünü atan Kubilay Kanatsızkuş, Enes Ünal’ın yolunu denemek istiyor.

Hedefinin öncellikle yeşil beyazlı formayı sürekli giymek olduğunu belirten genç forvet ‘Süper Lig’e yeni alışıyorum. Hâlâ zorlandığımı düşünüyorum. Daha iyi olabilirim. Tempo çok yüksek seviyede. U21’de oynarken Süper Lig’e geldim ve tempo gerçekten çok fazla. Ama şimdi yavaş yavaş alışıyorum. O seviyeye çıktığımı hissediyorum. İlk oynadığım maçla şuan arasında çok fark var. Burada sağlıklı bir şekilde oynamam gerekiyor. Ondan sonra Avrupa olabilir. Enes Ünal’ın yolundan gidebilirim. Hamza Hoca’nın da bizim için büyük bir şans olduğuna inanıyorum’ diye konuştu.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile güzel bir ilişkin var. Geçen sezonun sonuna doğru seni A takıma aldı. Bu sezon da sana sürekli şans veriyor. Aranızdaki ilişkiyi nasıl anlatırsın?

İlk olarak Ertuğrul Sağlam Hocamızın döneminde A takıma çıkmıştım. Forma giymemiştim ama idmanlarda yer alıyordum. Hamza Hoca geldikten sonra genç oyuncularla çok ilgilendi sağ olsun. Bize güveniyor. Kupa maçlarında bana şans verdi. Bu şansı da iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Benden çok şey bekliyor. İnşallah kendisini yanıltmayacağım.

Kadronuzda Tomas Necid gibi Çek Millî Takımı’nın golcüsü var. Ancak Hamza Hamzaoğlu, Necid yerine genç yaşına rağmen seni tercih ediyor. Bu durum da daha önce çok görülmüş bir şey değil. Sence bunun sebepleri nelerdir?

Hem Hamza Hoca gençlere çok önem veriyor hem de biz de iyi çalışıyoruz. Sanırım bu sebepler yüzünden de hocamızın böyle bir takdiri var. Necid’le de çok güzel anlaşıyoruz. Bana çok yardımcı oluyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X