‘Engelleri birlikte aşabiliriz’

Kestel Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Kestel Belediyesi tarafından Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir etkinlik düzenlendi. 

‘Engelleri birlikte aşabiliriz’

OSMAN GÜNEŞ

Programa Kaymakam İskender Yönden, Belediye Başkanı Yener Acar, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Dernek Başkanı İsmail Aşkın, “Bu güzel gününde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Engelsiz yaşam istiyoruz. Yerel yöneticilerimizden yardım istiyoruz. Çünkü engelleri hep birlikte aşabiliriz” dedi.

Engelli sandalyesine oturarak konuşmasını yapan Kaymakam İskender Yönden de, “Engellilere sosyal yaşam alanlarını açmalıyız. Bu konuda devlet olarak yanlarındayız. İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın anlayışı ile sıkıntı sorunlarınızı çözmede kapım açık” diye konuştu. 

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ise, “Engelli vatandaşlarımızın sosyal, kültürel, eğitim ve çalışma hayatında söz sahibi olması, yaşadığı toplumun ve ülkenin kalitesini belirler. Belediye olarak engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve her vatandaş gibi hayatın içinde olmalarını sağlamak için çalışmalarımızı yapıyoruz. Bugün sağlıklı olan her birey birer engelli adayıdır” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X