Engelli çocukla ilişkiye 9 yıl 4 ay hapis

Zihinsel engelli 16 yaşındaki A.Y. ile cinsel ilişkiye girmekle suçlanan evli N.U. ve onları seyredip mastürbasyon yaptığı öne sürülen eşi İ.U., 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Engelli çocukla ilişkiye 9 yıl 4 ay hapis

İzmir’in Karabağlar İlçesi’ne 3 yıl önce otomobille gelen N.U. ile eşi İ.U., iddiaya göre yaşları 14 ile 16 arasında olan 4 çocuğu cinsel ilişkiye girmek için kullanılmayan bir fırına götürdü. N.U. tanınmamak için başına sarı peruk takarken, İ.U. ‘Piyango sana vurdu’ diyerek içlerinden A.Y.’yi seçti. İddiaya göre eşi N.U., A.Y. ile ilişkiye girerken kendisi de mastürbasyon yaptı. Çift ardından mahalleden ayrıldı. 

ANNE ŞÜPHELENİNCE

Yüzde 50 engelli raporu bulunan oğlu A.Y.’nin eve geç gelmesinden şüphelenen anne S.Y., durumu öğrenince karakola gidip şikayetçi oldu. Mağdur A.Y. olayın nasıl gerçekleştiğini, psikolog eşliğinde anlattı. Diğer çocukların verdiği araç plakasından, çift yakalandı ancak 3 yıl tutuksuz yargılandı. Mahkeme Başkanı Hüseyin Yaşar Özyavuz, davanın son duruşmasında sanık karı kocayı önce 10’ar yıl hapis cezasına çarptırdı. Ardından cezalarını 9’ar yıl 4’er ay 15’er gün hapse indirdi ve tutuklanmalarına karar verdi. Duruşmada tutuklanan çift, karar sonrası elleri kelepçelenerek cezaevine götürüldü. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X