Engelli çocuklar lunaparkta doyasıya eğlendi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü’nün organizasyonuyla engelli çocuklar lunaparkta doyasıya eğlendi.

Engelli çocuklar lunaparkta doyasıya eğlendi

Toplum destekli polislerin başlattıkları proje dahilinde engelli çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı. Nilüfer Özel Eğitim ve Meslek Merkezi’nde eğitim gören hafif engelli 170 öğrenci, lunaparkta gönüllerince eğlendi. Lunaparktaki oyuncaklara binen engelli öğrenciler moral depoladı. Polisler ve öğretmenleri ile birlikte parkı gezip oyuncaklara binen çocukların heyecanı yüzlerinden okundu. 

 

Çocukların birçoğunun ilk defa böyle bir eğlenceye katıldığını belirten Meslek Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Esin Yılmaz, “Daha evvel Gemlik’te çocukları uçağa bindirdik. Toplum destekli polislerimiz belli aralıklarla okulumuzda faaliyetler düzenliyor. Kendilerine katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizim okulumuzun öğrencilerimizin bu tür faaliyetlere her zaman ihtiyacı var. Bütün kuruluşların katkılarını bekliyoruz. 170 öğrencimizle bu organizasyona katıldık. Çocuklarımızın hepsi çok mutlu oldu” dedi.

Emniyet Müdürlüğü olarak sosyal sorumluluk projelerine katıldıklarını belirten polis memuru Mustafa Çivil, ”170 öğrenciyi lunaparka eğlendirmek istedik. Çocukların sosyal hayata katılmasını arzu ediyoruz. Yarın da sevgi evlerinde kalan 80 çocuğumuzu lunaparkta eğlendireceğiz” diye konutçu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X