Engelli çocukların tur otobüsü keyfi

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa turizmine katkı sağlamak amacıyla hizmete sunduğu çift katlı tur otobüsünün yolcuları engelli çocuklar oldu.

Engelli çocukların tur otobüsü keyfi

Saltanat Kapı önünden aileleriyle birlikte tur otobüsüne binen engelli çocuklar, Heykel, İnönü Caddesi, Haşimişcan Caddesi, Altıparmak, Kükürtlü, Çekirge, Muradiye hattını gezerek, Bursa’nın tarihi ve turistik mekanlarını görme fırsatı buldu. Yol boyunca şarkılar söyleyerek güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşayan engelli çocuklar, kendilerine bu imkanı sağlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a çok teşekkür etti.

Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak ve güzelleştirmek adına çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Dündar, “Engelli çocuklarımızın güzel bir gün geçirmelerini sağlamak adına çift katlı tur otobüsümüzü bir günlüğüne onlara tahsis ettik. Onların yüzlerinin güldüğünü görmek, bizlere büyük mutluluk veriyor. Osmangazi’de engelleri ortadan kaldırmak ve engelli vatandaşlarımızın huzur içinde yaşayabilmeleri adına hizmetlerimize ve çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X