Engelli hizmetleri birimi yeni yerinde

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı Engelli Hizmetleri Birimi, engelli vatandaşların kolay erişimi nedeniyle Heykel’deki tarihi binanın zemin katında hizmet vermeye devam ediyor.

Engelli hizmetleri birimi yeni yerinde

Engelli Hizmetleri Birimi, sivil toplum kuruluşları işbirliği ile kentte engelli hizmetlerine yönelik proje ve çalışmalarını paylaşmak üzere ildeki engelli dernek ve federasyon başkanları ile 2016 yılının ilk geniş katılımlı toplantısını yaptı. Toplantıya il genelinde faaliyet gösteren 45 dernek ve 2 federasyon başkanı katıldı. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin engellilere yönelik 2016 yılı hedef ve projeleri tanıtılırken engelli dernek ve federasyon başkanları yeni hizmet binasının engellilerin ulaşımına uygunluğu nedeniyle memnuniyetlerini belirtti.

2016 yılı içerisindeki projelerin kendilerini heyecanlandırıp tekrar motive ettiğini ve işbirliğine hazır olduklarını dile getiren dernek yöneticileri, engellilere yönelik yapılacak her çalışmada el birliği ile katkıda bulunacaklarını vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X