Engelli kadının aracının aküsünü çaldılar!

Bedensel engelli 35 yaşındaki Sultan Bayrak’ın akülü engelli aracının aküsü çalındı. Polise şikayette bulunan Bayrak, “Hırsıza seslenmek istiyorum. Herkes bir engelli adayıdır. Lütfen akümü geri getir” dedi.

Engelli kadının aracının aküsünü çaldılar!

Sinop’un Boyabat İlçesi’nde yaşayan evli ve 2 çocuk annesi Sultan Bayrak, 5 yıl önce geçirdiği bir trafik kazasının ardından belden aşağısı felç oldu. Bedensel engelli Sultan Bayrak’ın kullandığı akülü engelli aracın aküsü, evinin önünden kimliği belirsiz kişilerce çalındı. 

Akülü aracı sayesinde çarşıya çıkabildiğini söyleyen Sultan Bayrak, “Dışarı çıkmak için aracıma bindiğimde aküsünün olmadığını fark ettim. Akü çalınmıştı. Polise ihbarda bulunduk. Kim neden böyle bir şey yapar anlamıyorum. Akülü aracıma binip evimin önüne asansör yardımı ile inebiliyor ve komşularımla sohbet etme, alışverişe çıkabilme imkanı buluyordum. Ama vicdansız bir hırsız geldi bütün umutlarımı aldı gitti. Ben hırsıza seslenmek istiyorum; Herkes bir engelli adayıdır. Lütfen akümü geri getir” dedi.

 

Aküsünün çalınmasıyla mağdur edildiğini ifade eden Sultan Bayrak, “Eşim özel sektörde çalışıyor. Güçlükle aldığımız akülü aracımız, yaşamımı kolaylaştırıyordu. Eşim işi bırakıp çıkamıyor. Okuldan kızım için arıyorlar, gidemiyorum. Oğlum için parka çıkmak ve onunla zaman geçirmek istiyorum, maalesef yapamıyorum” diye konuştu. 

Polisin olayla ilgili araştırması devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X