Engelli milletvekilinden engellilere tam destek

AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun Yıldırım Kent Konseyi Engelliler Meclisi’ni ziyaret etti.

Engelli milletvekilinden engellilere tam destek

İncirli Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ziyaret programında Karaburun’u Yıldırım Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Yavuz Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Meclis Başkanı Yavuz Yıldız, engellileri temsil eden bir vekilin mecliste olmasının çok önemli olduğunu belirterek, “Engellilerle ilgili çok ses getirecek projelerimiz var. Bu projeleri önümüzdeki süreçte hayata geçirmek için vekilimizin yardımlarını ve desteklerini bekliyoruz” dedi.

​Milletvetkili Bennur Karaburun da engelli vatandaşlar için birçok şey yapmak istediğini belirterek, “Yıldırım Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin fikir ve önerilerini önemsiyoruz. Söylediklerini tamamen dikkate alacağız” dedi. Hizmet için bu yola çıktığını ve engellilerin hayatlarını kolaylaştıracak yeni ve akılcı projeleri her zaman destekleyeceğini belirten Karaburun, kendisine yakın ilgi gösteren meclis yönetimine de teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X