Engelli Öğrencilerden ‘Engelsiz’ Gösteri

10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Halime Çavuş İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, gösterilerini sundu. Hali…

Engelli Öğrencilerden ‘Engelsiz’ Gösteri

10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Halime Çavuş İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, gösterilerini sundu. Halime Çavuş İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri tarafından Kastamonu Halk Eğitim Merkezinde Müdürlüğü’nde “Engelliler Haftası” etkinliği düzenlendi. Programda engelli öğrenciler gösterileri, seyredenleri duygulandırdı. Engelli öğrencilerin gösterileri, izleyicilerden büyük alkış topladı. Etkinlikte konuşan Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Bahçacıoğlu, “Herkesin bir engelli adayı olduğunu, engellilerin sadece bu günlerde değil her zaman hatırlanması gerekiyor” dedi. Daha sonra Halime Çavuş İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, hazırladıkları gösterileri sundu. Kendilerini izlemeye gelenlerden büyük alkış alan öğrenciler, kimi zaman duygulandırdı, kimi zaman ise güldürdü. Engelli öğrencilerin gösterisine, Vali Şehmus Günaydın, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, protokol üyeleri ve öğrenci velileri katıldı. Engelliler haftası etkinliği sonrası Halime Çavuş İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret eden Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör, Halime Çavuş İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulunda incelemelerde bulundu. Ardından öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Güngör, okul öğretmenlerine de gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X