Engelli vatandaşa yardım

Osmangazi Belediyesi, engelli vatandaşların günlük yaşamlarında sıkıntı yaşamaması için akülü araç ve tekerlekli sandalye yardımında bulunmaya devam ediyor.

Engelli vatandaşa yardım

Bugüne kadar yapmış olduğu yardımlarla birçok engelli vatandaşın yüzünü güldüren Osmangazi Belediyesi, geçirdiği trafik kazası sonucunda vücudunun sol tarafı felç olan ve 16 yıldır yaşamını belden aşağısı tutmadan sürdüren Remzi Güleç’e akülü araç hediye ederek büyük bir mutluluk yaşattı. 

Akpınar Kültür Merkezi’nde bir araya geldiği Remzi Güleç’e akülü aracını teslim eden Başkan Dündar, “Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak bizim önceliğimiz. Osmangazi’de engelleri ortadan kaldırmak adına birçok projeye imza attık. İhtiyacı olduğunu tespit ettiğimiz engelli vatandaşlarımıza da tekerlekli sandalye ve akülü araç yardımında bulunuyoruz. Böylece onların sosyal hayattan kopmadan, toplumla iç içe yaşamlarını sürdürmelerine yardımcı oluyoruz. 16 yıldır yatağa mahkum olarak yaşamını sürdüren Remzi Güleç kardeşimize de, yatağından kalkıp sokakta gezebilmesini sağlamak adına akülü araba hediye ettik. Güle güle kullansın” dedi.

Başkan Dündar’ın hediye ettiği akülü araca binerek sokaktaki ilk turunu atan Remzi Güleç, büyük mutluluk yaşadı. Akülü araç sayesinde yaşantısının daha kolaylaşacağını ifade eden Remzi Güleç, Başkan Dündar’a teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X