Engelsiz dans

Ebru Şallı, pilates dersi vererek destek olduğu Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği üyeleriyle bu kez ‘Rüya ve Maskeler’ isimli dans gösterisinde buluştu.

Engelsiz dans

BEŞ YILDIR ONLARLAYIM

Sanat danışmanlığını Tan Sağtürk’ün üstlendiği 5 ortopedik engelli, 1 işitme engelli ve 7 engelsiz olmak üzere 13 dansçıdan oluşan ‘Rüya ve Maskeler’ ekibi yeteneklerini gösterdi. Engelli dansçılara destek veren Ebru Şallı da onlarla birlikte sahneye çıkap dans etti. Gösterinin bir bölümünü tekerlekli sandalyeyle gerçekleştiren Şallı, ‘Son 5 yıldır onlara pilates dersleri veriyorum. Benden ricada bulunulunca elimden geleni yaptım’ dedi. 

 

TOMB RAIDER OLMAK İSTERİM

Sinema, dizi ve tiyatrodan teklifler aldığını söyleyen Ebru Şallı, ‘Ben oğullarım Beren ve Pars’ı büyütmek istediğim için zaman ayıramıyorum. Ama sinema isterdim. Eğer tercihi bana bıraksalar Tomb Raider olmak isterim’ dedi. Son dönemde Cem Yılmaz’la yaşadığı aşka komedyenin abisi Can Yılmaz’ın engel olduğu haberlerine ise Şallı, ‘Bugüne kadar bu konuda konuşmayı tercih etmedim. Haberleri biz de basından duyuyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X