Engelsiz Yaşam Merkezi’ne İnegöl Rotary’den destek

İnegöl Rotary Kulübü tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Yenice Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ne 40 adet okuma seti hediye edildi.

Engelsiz Yaşam Merkezi’ne İnegöl Rotary’den destek

SADULLAH ORGAN

 

İnegöl Rotary Kulübü Dönem Başkanı Mehmet Sevindik Avdel, “Rotary Kulübümüzün ‘Deniz Yıldızı’ adında bir projesi var. Türkiye çapında denenmiş ve çok faydalı olduğu tespit edilmiş bir okuma setini Yenice Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde kalan engelli öğrencilere hediye ederek bir katkıda bulunmak istedik. Umuyoruz faydalı olur. Bu tür kurumlara yapılacak her türlü yardımı önemsiyoruz. Bizler de bu konuda bir damla damlatmaya uğraşıyoruz” dedi.

Yenice Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Şentürk Ağırbaş ise, “5 evimiz, 3 tane de İnegöl merkezde umut evimiz var. Çocuklarımızın daha rahat rehabilite olmaları, sosyalleşmeleri için apartmanda, sitelerin içerisinde normal yaşama katılmalarını sağlıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X