Engin Akyürek’in yeni partneri belli oldu

‘Sefirin Kızı’ isimli dizide rol alacağı açıklanan Engin Akyürek’in kiminle kamera karşısına geçeceği merak konusu olmuştu.

Engin Akyürek’in yeni partneri belli oldu

Engin Akyürek’in önümüzdeki sezonda Star TV’de ekrana gelecek ‘Sefirin Kızı’ adlı dizide rol alacağı bir kaç hafta önce belli olmuştu. O3 Medya ve NGMedia ortak yapımı olan dizide ‘Sancar’ karakterine hayat verecek olan oyuncunun partneri ise merak konusu olmuştu.

BİRÇOK İSİM YAZILDI

Sosyal medya ve basında bazı isimler öne çıkmıştı. Tuba Büyüküstün, Bergüzar Korel, Serenay Sarıkaya, Neslihan Atagül, Cansu Dere, Burcu Biricik ve Aslı Enver gibi bir çok ismin Engin Akyürek’le partner olabileceği konuşuluyordu. Fakat son çıkan haberlerde seçeneklerin ikiye düştüğü ve Neslihan Atagül ya da Serenay Sarıkaya’dan biriyle anlaşmaya varılacağı yazılmıştı.

BEKLEYİŞ SON BULDU

Ve hayranların merakla bekleyişi son buldu. Engin Akyürek’e ‘Sefirin Kızı’nda Neslihan Atagül’ün eşlik edeceği öğrenildi.
 

resim-105411JS

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X