Engin Altan Düzyatan’dan flaş karar: Ara vereceğim

Oyuncu Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar ile birlikte Yeniköy’deki bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı. 1 yıl boyunca dünyanın çeşitli ülkelerinde plastik atıklara dikkat çekmek için “Sen de fark et” adlı belgesel çeken Düzyatan, muhabirlerin, “Bundan sonra hangi belgeseli çekeceksiniz?” sorusuna, “Belgesele ara vereceğim. Biraz kendime vakit ayıracağım” şeklinde konuştu

Engin Altan Düzyatan’dan flaş karar: Ara vereceğim

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; oyuncu Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar ve arkadaşları ile birlikte önceki akşam Yeniköy’deki bir mekan çıkışında görüntülendi.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde eşi ve arkadaşlarıyla birlikte keyifli bir akşam geçiren Düzyatan, çıkışta muhabirlerle sohbet etti.

“BELGESEL BİTTİ”

1 yıl boyunca Hindistan, Filipinler, Malezya, Tayland ve Endonezya gibi ülkelerde plastik atıklara dikkat çekmek için “Sen de fark et” adlı belgesel çeken Engin Altan Düzyatan, “Belgesel bitti. Plastik atıklara dikkat çekmek istedik. Dünyanın çeşitli ülkerinde plastik atıkları topladık” ifadelerini kullandı.

“ARA VERECEĞİM”

Daha önce de vahşi doğa belgeseli çeken Engin Altan Düzyatan, muhabirlerin, “Bundan sonra hangi belgeseli çekeceksiniz?” sorusuna, “Belgesele ara vereceğim. Biraz kendime vakit ayıracağım” şeklinde konuştu.

Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz aylarda eşinin yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlamıştı. Oyuncu, paylaşımına şu notu düşmüştü:

“İYİ Kİ VARSIN”

İyi ki doğmuşsun bir tanem, iyi ki birbirimizi tanımış, iyi ki aşık olmuş, iyi ki tamamlanıp eş olmuş, iyi ki ebeveyn olmuşuz birlikte. İyi ki varsın…

Öte yandan geçtiğimiz aylarda muhabirlerin, “Evde son sözü kim söylüyor?” sorusuna Engin Altan Düzyatan, “Ben söylüyorum; tabi hayatım” diyerek cevap vermişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X