‘Enişte ayartan’ diyorlardı! İşte ömür boyu süren o küslükte şaşırtan detay

Ünlü şarkıcı Gülden Karaböcek’in, kız kardeşi Neşe Karaböcek ile olan küslüğü birçok kişi tarafından duyulmuştur. Fakat iki kardeşi birbirine düşüren olayın detayları öğrenenleri hayrete düşürüyor.

‘Enişte ayartan’ diyorlardı! İşte ömür boyu süren o küslükte şaşırtan detay

Bir zamanlar efsane sesiyle ortalığı kasıp kavuran ünlü şarkıcı Gülden Karaböcek ve ablası Neşe Karaböcek arasındaki küslük hikayesi okuyanları çok şaşırtıyor.
 

Geçmişin skandalları bile bir başkaydı! - Sayfa 2

Herkesin yıllardır bildiği bu iki kız kardeş arasındaki küslük hala bitmedi. Ama önce şöyle bir geçmişe gidince…
 

Geçmişin skandalları bile bir başkaydı! - Sayfa 3

Neşe Karaböcek, sanat hayatına 5 yaşında adım atıyor. Oyunculuğu bırakıp müzik piyasasına yöneliyor ve Altın Plak gibi büyük ödüllerin sahibi oluyor. 

“Arım Balım Peteğim”, “Adını Anmayacağım”, “Bu Nasıl Aşk Böyle” şarkılarıyla hepimizin gönlüne taht kuruyor
 

Geçmişin skandalları bile bir başkaydı! - Sayfa 4

Bu arada yapımcısı olan Atilla Alpsakarya ile 1964 yılında evleniyor. Fakat 10 yıl sonra anlaşamadıkları için boşanıyorlar. 

Atilla Alpsakarya’nın bir plak şirketi vardı. Sonrasında da kazandıklarıyla Elenor Plak gibi ülkenin en büyük plakçılarından biri oluyor.
 

Geçmişin skandalları bile bir başkaydı! - Sayfa 5

O sıralar kız kardeşi Gülden Karaböcek müzik piyasısına adım atıyor. Ve türkü – arabesk tarzında şarkılar söyleyerek plaklarını çıkarıyor.
 

“Dilek Taşı”, “Hatıran Yeter”, “Sevmeyeceğim” şarkılarıyla hepimizin kalbini çalmıştı.
 

Geçmişin skandalları bile bir başkaydı! - Sayfa 6

Fakat Neşe Karaböcek, daha 18 yaşından küçük olan kardeşi Gülden’in ünlü olmasını istemiyor ve bu yolda önüne türlü türlü engeller koyuyor. Gülden’in dediğine göre ablası onun ölmesini isteyecek kadar çok kıskanıyor.
 

    Geçmişin skandalları bile bir başkaydı! - Sayfa 7

Bu kıskançlığı yüzünden annesini ve babasını kardeşi Gülden’e karşı dolduran Neşe, resmen kardeşinin ortada yapayalnız kalmasına sebep oluyor.
 

   Geçmişin skandalları bile bir başkaydı! - Sayfa 8
 

Daha 18’ini doldurmayan, ailesi tarafından istenmeyen Gülden Karaböcek’e ablasının eski eşi Atilla Alpsakarya bir el uzatarak ışık olmak istiyor.
 

 İşte olaylar tam da burada kızışıyor…
 

    Geçmişin skandalları bile bir başkaydı! - Sayfa 10

 Atilla Alpsakarya, eski eşi Neşe Karaböcek’in müzik piyasasındaki yerini doldurmak amacıyla kardeşi Gülden’in sesini kullanacağını düşünüyor.  

Geçmişin skandalları bile bir başkaydı! - Sayfa 11

Ve bu uğurda Neşe Karaböcek ile boşandıkları yıl içerisinde kız kardeşi Gülden Karaböcek ile evlenme kararı alıyor. Bu olay resmen o zamanların magazin dünyasına bomba gibi düşüyor.

Çiftin Alper adında bir çocuğu oluyor. Fakat birkaç yıl sonra onlar da ayrılıyor.
 

    Geçmişin skandalları bile bir başkaydı! - Sayfa 12

Anlayacağınız hiç sevmediği halde Atilla ile evlenmeyi kabul ediyor. Çünkü hayat şartları onu bu noktaya sürüklüyor. Bu durumun tek suçlusunun ailesi olduğunu düşünüyor.
 

    Geçmişin skandalları bile bir başkaydı! - Sayfa 13

Bu evlilikten dolayı Gülden’in ailesi, ablası ve tüm çevresi ona sırt çeviriyor. Artık herkes için “ablasının kocasını ayartan” bir kardeş olarak biliniyor.

Geçmişin skandalları bile bir başkaydı! - Sayfa 14
 

 Gülden Karaböcek bu konula ilgili “Beni fettan bir kadın olarak göstermek istedi ablam. Beni ölmemi isteyecek kadar kıskanıyordu ve müzik piyasasında olmamı istemiyordu. Ama bu evliliğe beni olaylar zorladı, çünkü tek başıma ortada kaldım. Annem ve babamı da bana düşman etti” diyerek anlatıyor.
 

    Geçmişin skandalları bile bir başkaydı! - Sayfa 15

Ablası Neşe Karaböcek ise “O benim kocamı elimden aldı. Anadolu’da bu yüzden cinayetler işleniyor. Onunla asla barışmam. Gülden’i mezara kadar affetmeyeceğim.” diyerek içindeki kinin hala bitmediğini söylüyor.

Geçmişin skandalları bile bir başkaydı! - Sayfa 16

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X