Enişte katili tutuklandı

Eniştesini tabanca ile kurşun yağmuruna tutan şizofreni hastası, polise verdiği ifadede “İçindeki şeytanı zaman zaman görüyordum. Gözlerinden alev üzerime fışkırınca ateş ettim.”dedi

Enişte katili tutuklandı

Bülent CİVANOĞLU/OLAY

Bursa’nın merkez Nilüfer İlçesi Görükle Selvi caddede meydana gelen olayda, şizofreni tedavisi gören Cihan Samut (31) Yıldırım ilçesinde ki evinden komşuların şikayeti üzerine Görükle’de ki annesi Makbule Samut’un  evine taşınıyordu.

Kız kardeşinin eşi aynı zamanda dayısının oğlu olan bir cam eşya dükkanında çalışan Serdal Uğurlu (29), ile eşyalarını bir kamyona yükleyerek Görükle’de annesinin evine getirdiler. Eşyaları eniştesi ile birlikte çıkartan Cihan Samut, son kalan çamaşır makinesini  taşırken bir anda silahını çekerek eniştesi Serdal Uğurlu’yu başından yaraladı. Kanlar içerisinde kaçmaya çalışan eniştesinin peşinden giden Cihan Samut, apartman girişinde tekrara tetiğe ardı ardına bastı.

5 kurşun ile vurulan enişte olay yerinde can verdi. Silahı ile cesedin başında bekleyen Cihan Samut, olay yerine gelen polislere teslim oldu.

Şizofreni tedavisi gören ve bir sürede hastanede kalan şüpheli ifadesinde kız kardeşini eniştesinden kıskandığı ve içerisinde şeytan gizlediğini söyleyerek, “Ara sıra içindeki şeytan yüzünü gösteriyordu. Net olarak görüyordum. Olay günü çamaşır makinesini taşırken şeytan yine göründü ve gözlerinden ateş üstüme doğru fışkırdı. Silahı çekerek yüzüne ateş ettim. Alevler daha fazla çıkmaya başlayınca annem Makbule Samut, beni engellemeye çalıştı. bu sırada Şeytan, merdivenlerden aşağıya kaçmaya başladı. Bende arkasından koşarak Apartman girişinde birkaç kez daha ateş ettim”dedi.

Dünkü olayın ardından polise teslim olan Cihan Samut (31), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Cihan Samut, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X