Eniştelerinin evini soydular

Orhangazi’de, evine girdikleri ablaları Havva Ç.’nin 21 bin lira değerindeki altın bileziklerini çaldığı öne sürülen Ayhan A.ve Fatih A. ile iki arkadaşı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Eniştelerinin evini soydular

Bursa’nın Orhangazi İlçesinde oturan İshak Ç. ve eşi Havva Ç., çarşı alışverişine çıktı. İddiaya göre ablası ve eniştesinin evde olmadığını fırsat bilen Ayhan A. ile  Fatih A., yanlarına arkadaşları Turan E. ile Nebil Ç.’yi de alarak Arapzade Mahallesi’ndeki evlerine gitti. Ablasının 6 altın bilezik ile 3 yüzüğünü çalan zanlılar, ardından kaçtı. Eve geldiklerinde eşyanın dağınık olduğunu gören İshak Ç. ve eşi, polisi aradı. Polis, altınları çalanların 16 NHD 61 plakalı otomobille kaçtığını tespit etti.

Aranan otomobil içindeki hırsızlarla birlikte Gemlik polis kontrol noktasında yakalandı. Araçtaki aramada Fatih A. (34), Ayhan A. (30), Nebil Ç. (35) ve Turan E.’nin (43) çaldığı 21 bin lira değerindeki altınlar ele geçirildi.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlı da tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X