Enver Derneği Ziyaretlerine Başladı

Enerji Verimliliği Derneği Bartın Şubesi genel kurul sonrası ziyaretlerini sürdürdü. Enerji Verimliliği Derneği (ENVER) Bartın Şubesi’nde yapılan…

Enver Derneği Ziyaretlerine Başladı

Enerji Verimliliği Derneği Bartın Şubesi genel kurul sonrası ziyaretlerini sürdürdü. Enerji Verimliliği Derneği (ENVER) Bartın Şubesi’nde yapılan genel kurulun ardından belirlenen yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu ev İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur’u makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlere Enerji Verimliliği Bartın Şubesi Başkanı Mehmet Kemik, yönetim kurulu üyeleri, Cihat Çakır, Baha Karakaş, İsmail Özveren, İlker Yıldırım, Doğan Demirok, Rıfat Erkan katıldı. ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan Şube Başkanı Mehmet Kemik, “Derneğimizin faaliyeti ile çalışmalarımızın sürekililiği ile ilgili bilgi paylaşımı yaptık. Bartın’daki asayiş konusunda özverilerinden dolayı İl Emniyet Müdürümüz Sayın İsa Aydoğdu’ya ve Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur’a Teşekkür ve şükranlarımız sunduk” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X