Epilasyon broşürü dağıtılmasına silahlı tepki: 4 yaralı

Trabzon’da bir epilasyon merkezine ait broşürlerin dağıtılmasına tepki gösteren bir kişinin tabancayla rastgele ateş etmesi sonucu 2’si kadın 4 kişi yaralandı.

Epilasyon broşürü dağıtılmasına silahlı tepki: 4 yaralı

Bir epilasyon merkezine ait tanıtım broşürleri dağıtmak isteyenlerle sokakta bulunan cay ocağında oturan bir grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, kimliği belirlenemeyen bir kişi, tabancasını çıkararak 4 el ateş etti.

Broşür dağıtan grup olay yerinden uzaklaşırken çevrede gezinen 47 yaşındaki Fatma K., 17 yaşındaki Özgenur S., 41 yaşındaki Salih G. ve 32 yaşındaki Gökhan G. seken kurşunlarla yaralandı.

​Olay yerine çağırılan 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Bacaklarından aldığı kurşunla yaralanan 4 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Bu arada çevrede incelemelerini sürdüren polis ekipleri civarda bulunan işyerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye alarak olayı gerçekleştiren silahlı saldırganının yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X