Er: Görev istenmez verilir, kendime güveniyorum

Genç teknik adam ‘Kendime güvenmesem ne geçen sene ne de bu sezon bu sorumluluğu alırdım. Başkaları gibi sürekli dışardan, -bu göreve hazırım- demem. Beni layık görürlerse burada olurum’ diye konuştu.

Er: Görev istenmez verilir, kendime güveniyorum

ERKAN SAĞLIK

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, dün düzenlediği basın toplantısında çarpıcı ifadeler kullandı. İlk olarak geçen 4 maçı değerlendiren genç teknik adam ‘Biz 4 haftada sahada dik durduk. Kaybettiğimiz iki maçta da öyleydi.

Bursaspor 90 dakika savaşmalı. Asla pas etmemeli. Bursaspor’un arması bunu gerektirir. Biz bunu sağladık. 8, 9 belki de 12 puan yapabilirdik. Biz bu hafta da aynı formatla oynayacağız. Kazanmak için oynayıp, her şeyini sahada veren bir takım olacak.’dedi. 

GÖREVE TALİP OLMAYACAĞIM

Geleceğiyle ilgili de konuşan Mustafa Hoca şunları söyledi: ‘Biz işimize odaklandık. Bazı kesimlerce yanlış anlaşıldı. Ben 6 haftaya odaklandım. Bu durumdan kurtulması lazımdı takımın.

Ben kendime güvenmesem ne geçen sene ne de bu sezon bu sorumluluğu alırdım. Ben kendime çok güveniyorum. Kendimi geliştirmem gerektiğini de biliyorum. Bu 5 yıl sonra da böyle olacak. Sonu yok bunun. Ben göreve talip olmayacağım, bu görev bana tebliğ edilmesi lazım.’

HERŞEYİ BURSASPOR’A BORÇLUYUM

‘Ben başkaları gibi sürekli dışardan, ‘bu göreve hazırım’ demem. Görev istenmez, verilir. Benim işim burası. Beni layık görürlerse burada olurum. ‘Ben bunları istiyorum’ demek yakışıksız.

Ne zaman bana teşekkür edilirse, iki hafta sonra da olur 3 yıl sonra da olur fark etmez. Her şeyimi ben Bursaspor’a borçluyum. Buranın kıymetini biliyorum. Ben hayal ettiğim yerdeyim. Ama profesyonellik. İleride ne olur göreceğiz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X