Era Koleji’nden Bursa’ya ‘Özel’ bir okul

İstanbul’da 10 ayrı şubesi bulunan ERA Kolejleri, Bursa’ya Türkiye’de benzeri bulunmayacak ölçüde iddialı bir kampüsle adım atıyor.

Era Koleji’nden Bursa’ya ‘Özel’ bir okul

SEYİT GÜNDOĞAN

 

40 milyon lira yatırımla anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde binlerce öğrenciye eğitim sunacak olan ERA Bursa Nilüfer Kampüsü, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında kapılarını açıyor. 

Sheraton Otel’de düzenlenen Lansman toplantısıyla tanıtımı yapılan ERA Kolejleri Bursa Kampüsü, Uzman kadrosuyla, yepyeni ve farklı bir eğitim modelini Bursa’ya taşımayı hedefliyor. Bin 100 kişilik öğrenci kapasitesi ile 12 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 22 bin metrekarelik alana sahip Era Kolejleri Bursa Nilifer Tampüsü, Türkiye’nin ilk olimpiyat parkına sahip okulu olma özelliği de taşıyor. Bursa Kampüsü’nde; mini golf sahası, yüzme havuzu, gülle ve cirit için ayrılmış özel alan, uzun atlama için parkur ile tenis kortu da bulunuyor. Çağdaş mimarisi ve yeni çağın eğitim anlayışına uygun inovasyon atölyeleri ile örnek bir eğitim tesisi olmayı hedefleyen ERA Kolejleri, özgün 5G Eğitim Modeli’ni Bursa’ya taşıyacak. Uzman getimci kadrosuyla öğrencileri; fiziksel zihinsel, akademik, psikolojik ve sosyal açıdan kendi potansiyellerini en üst düzeyde geliştirecekleri yepyeni bir eğitim modeliyle tanıştıracak olan  ERA Koleji, bilimsel bakış açısına sahip, teknolojiyi üst düzeyde kullanan, yaratıcı ve sorun çözen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor. 

ERA Kolejleri Gerel Müdürü Sezai Eyüboğlu, bir dünya okulu olmak istediklerini ve dünyada da bir şeyleri değiştirmek için adımlarını attıklarını belirterek, “Cumhuriyetimizin 100. yılında dünya markası olmak üzere yola çıktık. Kendi çocuklarımız için istediğimiz herşeyi, herkesin çocukları için istiyorum. Biz bir şeyleri değiştirmek istiyoruz. Şikayet etmek istemiyoruz. Sistem olarak, aileyi, öğrenciyi, öğretmeni bir araya getirip bir ekip yaparak doğru sonuca ulaşmak istiyoruz. Doğru bir kadroyla, doğru mimariyle ERA gelecekte adını sıkça duyacağınız muhteşem bir kurum olarak karşınıza çıkacak” diye konuştu.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X