Erbil Valisi Nawzad Hadi Mawlood’ın Açıklaması

Okul malzemesi ve gıda yardımında bulunmak üzere Erbil’de bulunan TİKA Başkan Danışmanı ve Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Kolabaş ve beraberindeki heyet, Erbil Valisi Nawzad Hadi Mawlood’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Erbil Valisi Nawzad Hadi Mawlood’ın Açıklaması

TİKA Başkan Danışmanı ve Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Kolabaş ve beraberindeki heyet Erbil Valisi Nawzad Hadi Mawlood’a nezaket ziyaretinde bulundu. Valilik Konağında gerçekleşen Erbil Valisi Nawzad Hadi Mawlood, TİKA Başkan Danışmanı Kamil Kolabaş, Türk ve Irak Kızılayı Bölge sorumluları, TİKA heyeti ve Valilik yetkililerinin katıldığı görüşmede, TİKA ve Türk Kızılayı’nın bölgede gerçekleştirdikleri yardım faaliyetleri hakkında Mawlood’a bilgi verildi. Konuşmasına Dr. Serdar Çam’ın selamlarını ileterek başlayan Kolabaş, bugüne kadar din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmadan her kesime yönelik proje gerçekleştirdiklerini ve yardımda bulunduklarını belirtti. Vali Mawlood da konuşmasında, Türkiye’nin TİKA ve Kızılay aracılığıyla bölgede ayrım yapmaksızın yaptığı yardımların farkında olduklarını vurgulayarak, yardımların daha da artmasını temenni ettiklerini kaydetti. Mawlood, desteklerden dolayı Türkiye’ye teşekkür etti. Ortak kültür ve coğrafi yakınlıktan ötürü iki taraf arasındaki karşılıklı işbirliğine dayanan projelerin artması gerektiğini ifade eden Mawlood, “Türkiye ayrım gözetmeden her kesimin yanında duruyor. Türkiye bizim en güçlü ortağımız ve bunu gizlemeye gerek yok” dedi. Görüşmenin sonunda Kamil Kolabaş, Vali Nawzad Hadi Mawlood’a plaket sundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X