Ercan Karalar İnegöl Belediyespor’da

İlk kez mücadele edeceği Deplasmanlı Basketbol Ligi için iddialı bir kadro isteyen Bursa ekibi, tecrübeli pivotu da kadrosuna kattı.

Ercan Karalar İnegöl Belediyespor’da

SADULLAH ORGAN

Deplasmanlı Basketbol Ligi’nde ilk kez mücadele edecek İnegöl Belediyespor, güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezona güçlü bir kadro ile girerek başarılı olarak bir üst lige çıkmayı hedefleyen Bursa ekibi, geçtiğimiz sezon Bursaspor’da forma giyen başarılı pivot Ercan Karalar’ı kadrosuna kattı. Emir Apak ve Mesut Kökel’i transfer eden turuncu mavililer, Ercan Karalar’la da sözleşme imzaladı. 

KATKI SAĞLAYACAK

Kulüp tesislerimizde düzenlenen imza törenine Basketbol Şube Sorumluları Ümit Süha Yiğit, Ali Ezim ile Başantrenör İsmail Doğrutekin katıldı. Basketbol Şube Sorumlusu Ümit Süha Yiğit, “Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ercan kardeşimizin takımımıza büyük katkılar sağlayacağına inancımız sonsuz. İnşallah sezon sonu istediğimiz bir üst lige çıkarız. Teknik heyetimizin raporları doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürüyor” şeklinde konuştu. Ercan Karalar ise İnegöl Belediyespor’a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, hedeflerinin bu sezon bir üst lige çıkmak olduğunu ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X