Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Ercan Ütücü’ye güvenoyu!

Futbol Saha Komiserleri Derneği Bursa Şubesi’nin 7.Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Ercan Ütücü 3. kez seçilerek güven tazeledi.

Futbol Saha Komiserleri Derneği Bursa Şubesi'nin 7.Olağan Genel Kurulu'nda mevcut

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa Futbol Saha Komiserleri Derneği’nin olağan 7. Genel Kurulu’nda Ercan Ütücü bir kez daha başkan seçildi. Büyükşehir Belediyesi Havuzlu Park Tesisleri’nde gerçekleştiriliren şeçime tek liste ile giren Ütücü, derneğe kayıtlı 67 üyeden genel kurula gelen 45 üyenin tamamının oylarını alarak 3. kez göreve getirilmiş oldu. Ercan Ütücü başkanlığındaki Futbol Saha Komiserleri Derneği Bursa Şubesi’nin yeni yönetiminde Eşref Közen, Kazım Akçay, Dursun Aşkın, Levent Vatansever, İsmail Korkmaz ve Remzi Helvacı yer aldı.

 

GELMEYENLER DE DESTEKLEDİ

 

Genel kurula katılan Fahri Başkan Metin Altay yaptığı konuşmada, “Derneğin kurulduğu dönemlerdeki zorluk ve sıkıntıları çok fazlaydı. Biz bir yol açtık ve bu yoldan giden Ercan kardeşim görevini başarıyla sürdürüyor. Destek veren herkese teşekkür ederim” dedi. Yeniden Başkanlığa seçilen Ercan Ütücü ise, “Beni bu göreve yeniden layık gören üyelerimize teşekkür ederim. Ayrıca ilçelerimizde görev yapan arkadaşlarımız ile konuştuk. Sağolsunlar desteklerini verdiler ama kongreyi tek liste ile yaptığımız için bu hava şartlarında yolculuk yapmamalarının daha doğru olacağını ifade ettiler” diye konuştu.

 


Avatar Seç KAPAT
Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol da, Bursaspor Vakfı üyeleri arasına
Sıradaki Haber Bursaspor Vakfı’na yeni üye