Erciş’te Genç Memur-sen Kuruldu

Van’ın Erciş ilçesinde, Genç Memur-Sen kuruldu. Türkiye’nin en büyük ve köklü konfederasyonu olan Memur-Sen’in bünyesinde açılan sendika, yaş sını…

Erciş’te Genç Memur-sen Kuruldu

Van’ın Erciş ilçesinde, Genç Memur-Sen kuruldu. Türkiye’nin en büyük ve köklü konfederasyonu olan Memur-Sen’in bünyesinde açılan sendika, yaş sınırı 35 olan kamu çalışanları, üniversite öğrencisi ve ortaöğretim öğrencileri arasında oluşuyor. Genç Memur-Sen’in işbirliğinin yanında, güç ve gönül birliğini de gerçekleştirmek düşüncesiyle yola çıktığını belirten Genç Memur-Sen Erciş İlçe Başkanı Muhammed Zeki Bedir, “Toplumun kültür değerlerine, sivil toplum ahlakına bağlı ve saygılı, çağın gerektirdiği diriliş ruha sahip, ilkelerinden taviz vermeden gelişmeyi hedefleyen, mesleki birikimi ve çağdaş donanımıyla kamu çalışanı ya da üst seviyede yönetici olma istidadı taşıyan gençlerin oluşturduğu bir çalışma platformudur” dedi. Genç Memur-Sen’in üyelerin eğitim, ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, mesleki, hak ve menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi hedeflediğini ifade eden Bedir, “Amacımız, geleceğin kamu çalışanını, Memur-Sen ve bağlı sendikalarının yöneticilerini yetiştirmek, onları hayata hazırlamak, sahip olduğu değerleri ve tecrübelerini gençlerle paylaşmaktır. Bunun yanında kişisel gelişimi bir yaşam biçimi olarak benimseyen, bunun için bilgi edinmeye, fikir alışverişine açık, verimli, iş derinliği olan, yüksek ahlak değerlerine sahip, nitelikli bir kamu çalışanı topluluğunun ortaya çıkmasını sağlamak, sosyal gelişmelere duyarlı, kültürel değerlerini koruyan, interaktif iletişimi ektin olarak kullanan, genç kamu çalışanı çizgisini oluşturmaktır” ifadelerini kullandı. Temel ilkelerinin baskılara ve haksızlıklara karşı direnç göstermek olduğunu da sözlerine ekleyen Bedir, “Toplumumuzun geçmişten günümüze getirdiği kültürel ve manevi değerlerle beslenmiş, iş ahlakını önemsemiş örnek kamu çalışanı ve verimli kurum modelinin oluşmasını sağlayıcı çalışmalar yapmak, çağdaş yönetim anlayışını benimsemiş eğitimli, dünyayı tanıyan ve rekabeti seven genç kamu çalışanlarını desteklemektir” şeklinde konuştu. Genç Memur-Sen Erciş İlçe Başkanı Muhammed Zeki Bedir, yönetimde ise Mehmet Vefa Yılmaz, Nurullah Çevik, Vedat Çiftci, Furkan Bozboğa, Maşallah Bingöl, Murat İlciboğa, İlyas Kaya, Engin İşler ve Ali Kadir Mete’nin yer aldığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X