Erciyesspor için yürüdüler!

Kayseri Erciyesspor’un altyapı oyuncuları, aileleri, kulüp çalışanları ve taraftarları, yönetime aday çıkmaması nedeniyle kayyuma devredilmesi gündeme gelen kulübün kapanma tehlikesinin önlenmesi için yürüyüş yaptı.

Erciyesspor için yürüdüler!

300 kişilik grup tarafından  Kayseri Büyükşehir Belediyesi önünde yapılan açıklamada, “Türk futbol tarihinde üst üste 2 defa Süper Lig’e çıkarak adını tarihe yazdıran, bugün Kayserispor’a Süper Lig hakkını devreden, önemli sporcular yetiştiren 84 yıllık koca çınar komaya girmiştir. Bünyesinde yaklaşık 400 genç futbolcu barındıran bu kulübümüzün kapanması Kayseri şehri için bir ayıptır” denildi. Bu arada 3 Eylül’de başlayacak lig öncesi futbolcu lisanslarının çıkarılabilmesi için gerekli 100 bin liranın toplanabilmesi amacıyla Kayseri İl Müftülüğüne dilekçe verildi. Cuma namazı sonrası camilerde Kayseri Erciyesspor için yardım toplanmasını talep edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X